sobota 13. júla 2013

THE BOOKS AND NEW IN


Nevadí,ak ako new in rátam aj knihy?Príde mi odveci kupovať si knihy,ktoré si môžem požičať.Vrámci povinného čitania som si požičala Hamleta,aj ked patrí k povinnej literatúre 1. ročníka:) a ešte Da Vinčiho kód-je to dobrá kniha,oplatí sa mi ju prečítať?Keď sa venujem knihám,bola by som rada ,keby ste mi napísali o vašej obľúbenej knihe,alebo mi poradili nejakú dobrú knihu.Ja vám,na oplátku, zreferujem o knihách ,ktoré by ste si ,podľa mňa ,mali prečítať.K new in patria dvoje nohavice,plus moja úchylka,balzamy na pery,najviac s vôňou/príchuťou vanilky-aká je vaša najnaj esencia balzamov  a vôňí všeobecne?
                                              ***
Can be in the new in also the books?I don´tbuy a lot of books,if i can borrow them from library.Do you like a books?The main new things are pants and sweater(from this post),and mmmmm vanilla lip balm.

3 komentáre:

  1. jeej ten balzam je bombovy! mam velmi rada taketo chutnucke veci v peknom prevedeni :) a co sa tyka prichute, tak jednoznacne melonovy!

    http://bemonkey.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Da Vinčiho kód si určite prečítaj moja kamarátka tu knihu furt len ospevuje a číta ďalšie pokračovania a knihy od Dana Browna takže doporučujem aj keď ja som to ešte nečítala.


    Na mojom blogu práve prebieha Giveaway tak ak by si sa chcela zapojiť budem veľmi rada :)
    http://bibischw.blogspot.sk/2013/06/giveaway-1.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Da vinčiho kód som tiež čítala a prečítala by som si to určite ešte raz :)) veľmi dobrá kniha :))

    BeautyMuffin

    OdpovedaťOdstrániť