nedeľa 7. júla 2013

DO YOU WANT IT ALL

Počas tvorby článku som nemala energiu na písanie,pridávam teraz. Fotky sú z tohto obdobia(!),ale mne sa zdalo ,že bude pršať.Milujem tie topánky,ktoré majú v skutočností slúžiť jazdcom(kone).Takže tip pre vás,určite sa oplatí kúpiť si ich.Ale o tom potom...Výraznejší make up -lebo sa učím aplikovať linku.Myslíte ,že sa mi to podarilo?A čo poviete na celý outfit ... a blbnutie na fotkách?! :)
***
I didn´t have an energy for made an article,so I add now.I absolutely love this shoes,in reality ,thay are for horse riders.It is good idea tu buy them...I have pronounced make up because i try to apply eyeliner. Do you think  is it good? Write me what do you thing about outfit... and crazy photos?! :) 

2 komentáre:

  1. Outfit je super, jen boty nejsou vůbec můj styl, ale jak se říká, 100 lidí, 100 chutí. :) Make-up je super, máš strašně úžasné rty! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som jednoznačne za blbnutie na fotkách ;) podľa mňa si uričte typ na výraznejšie líčenie, t.j. linka ti vyšla a v kombinácii s výrazným rúžom je to super..páči sa mi foto č.5..

    http://bemonkey.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť